Μίλησε κανείς για καταλήψεις?

 

Επέμβαση της αστυνομίας στο κτίριο της ΔΟΥ Δεσκάτης, όπου τελούσε υπό κατάληψη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας των κατοίκων για την κατάργηση της εν λόγω υπηρεσίας, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα (10:15π.μ.)

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν τόσο  ο δήμαρχος της Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγγος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης, οι οποίοι βρίσκονταν επί κεφαλής των κινητοποιήσεων. Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με το ενδεχόμενο ακόμη και της παραίτησης όλων των  δημοτικών συμβούλων να είναι ανοικτό.

πηγή: kozan.gr

***          ***          ***          ***          ***          ***          ***          ***          ***          ***          ***          ***

Μήπως βρέθηκαν και άδεια μπουκάλια?

Οι καταληψίες να τιμωρηθούν παραδειγματικά!

Η κυβέρνηση να ζητήσει την καταδίκη της κατάληψης από το ΣΥΡΙΖΑ.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο δήμαρχος Δεσκάτης (και όλο το δημοτικό συμβούλιο) είναι από τους λίγους δήμους που δέχεται να γίνει στην περιοχή αρμοδιότητας του στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών και προσφύγων.  

Εκτιμήθηκε δεόντως η προσφορά τους στο κοινό καλό της χώρας και ακούστηκαν τα αιτήματα τους…

Που καταντήσαμε! Αντί να σπάσουμε όλες τις ΔΟΥ ανά την Ελλάδα, να παρακαλάμε να έχουμε τοπική ΔΟΥ για να μας… φορολογούνε από κοντά!

Εκτός απο μπουκάλια, μήπως βρέθηκε και πετρέλαιο θέρμανης?

Λέω μήπως. Που όμως να βρεθεί πετρέλαιο στις μέρες μας.

Πάντως αν βρεθεί και πετρέλαιο σίγουρα αναρχικός δάκτυλος υπάρχει!

Ε, και τι με νοιάζει εμένα τον Κοζανίτη τι έγινε στα Γρεβενά…

“τουρκόσπορος”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *