Χαροπαλεύουν δύο νεαροί μετά από αστυνομική καταδίωξη

 

Αναδημοσίευση από εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης

“Κρήτη: Χαροπαλεύουν δύο νεαροί μετά από καταδίωξη – Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς!

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί κλωτσούσαν τη μηχανή των νεαρών, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηδήξουν και να τραυματιστούν…

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε, χθες το βράδυ (23-01-2013), στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, με δύο νεαρούς δικυκλιστές να καταλήγουν στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, με τα δύο νεαρά παιδιά, 16 και 19 ετών, να πέφτουν από μεγάλο ύψος, μετά από εκτροπή της μηχανής που επέβαιναν. Οι δύο τραυματίες, δεν σταμάτησαν σε τροχονομικό έλεγχο από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στην πλατεία Ελευθερίας. Η μηχανή τους δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και πιθανότατα γι’αυτό προσπάθησαν να απομακρυνθούν.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα από τα στενά του Ηρακλείου. Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν πλησίασαν τη μηχανή τους και άρχισαν να την κλωτσούν. Αποτέλεσμα, ο 16χρονος και ο 19χρονος να πέσουν και να τραυματιστούν σοβαρότατα.

Τα δύο νεαρά παιδιά νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή τους να κρίνεται κρίσιμη. Οι δύο αστυνομικοί, ένας 28χρονος κι ένας λίγο μικρότερος, έχουν συλληφθεί με εντολή εισαγγελέα. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για την υπόθεση.”

Σοκάρει έγγραφη κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα του σοβαρού τροχαίου στην Κρήτη που οδήγησε στη σύλληψη δύο αστυνομικών

Μαρτυρία σοκ για το σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη έπειτα από καταδίωξη μοτοσικλέτας από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει σε έγγραφη κατάθεσή της , σύμφωνα με το cretalive.gr, πως είδε τον συνοδηγό της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ να χτυπάει με το πόδι το μηχανάκι των δύο νέων.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν μετά τη μαρτυρία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο νέα παιδιά, 15 και 19 ετών, νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή τους να κρίνεται κρίσιμη.

Σήμερα μάλιστα εισήχθησαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και είναι διασωληνωμένοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *