Τι λέει ο πατέρας του ενός συλληφθέντα στο Βελβεντό

 

Τι απαντά στους ισχυρισμούς της αστυνομίας περί «συμπλοκής» κατά την οποία τραυματίστηκαν οι συλληφθέντες Αντίθετη άποψη έχει ο συλληφθείς Α. Μπουρζούκος, που μέσω του πατέρα του δηλώνει ότι «δεν υπήρξε καμία συμπλοκή». Την ίδια στιγμή, οι γονείς του, που τον επισκέφθηκαν χθες στη ΓΑΔΑ, καταγγέλλουν βασανιστήρια και πρακτικές Γκουαντάναμο από πλευράς των αστυνομικών και ότι ο γιος τους είναι «παραμορφωμένος οικτρά στο πρόσωπο». «Υπάρχουν εγκληματίες μέσα στην Αστυνομία που πρέπει να αποπεμφθούν πριν εγκληματήσουμε εμείς. Αν πάθει κάτι το παιδί μου και μάθω ποιος το κακοποίησε, θα είναι η τελευταία μέρα της ζωής του! Θα βρω πάση θυσία τρόπο να τον σκοτώσω», δηλώνει στο «Εθνος» ο Γιάννης Μπουρζούκος. Μαρτυρία Ο ίδιος μετέφερε τη μαρτυρία του γιου του για όλα όσα ισχυρίζεται πως συνέβησαν: «Στο αστυνομικό τμήμα μας απομόνωσαν και μας έβαλαν κουκούλες στο κεφάλι. Επί τέσσερις ώρες με γρονθοκοπούσαν και μας έβριζαν». Η Αννη Παπαρούσσου, δικηγόρος του συλληφθέντα, δηλώνει πως έχει ήδη αιτηθεί μεταφορά του στο νοσοκομείο και αναμενόταν να ικανοποιηθεί.

Από την ιστοσελίδα του Έθνους :

Αντίθετη άποψη έχει ο συλληφθείς Α. Μπουρζούκος, που μέσω του πατέρα του δηλώνει ότι «δεν υπήρξε καμία συμπλοκή». Την ίδια στιγμή, οι γονείς του, που τον επισκέφθηκαν χθες στη ΓΑΔΑ, καταγγέλλουν βασανιστήρια και πρακτικές Γκουαντάναμο από πλευράς των αστυνομικών και ότι ο γιος τους είναι «παραμορφωμένος οικτρά στο πρόσωπο». «Υπάρχουν εγκληματίες μέσα στην Αστυνομία που πρέπει να αποπεμφθούν πριν εγκληματήσουμε εμείς. Αν πάθει κάτι το παιδί μου και μάθω ποιος το κακοποίησε, θα είναι η τελευταία μέρα της ζωής του! Θα βρω πάση θυσία τρόπο να τον σκοτώσω», δηλώνει στο «Εθνος» ο Γιάννης Μπουρζούκος.

Μαρτυρία:

Ο ίδιος μετέφερε τη μαρτυρία του γιου του για όλα όσα ισχυρίζεται πως συνέβησαν: «Στο αστυνομικό τμήμα μας απομόνωσαν και μας έβαλαν κουκούλες στο κεφάλι. Επί τέσσερις ώρες με γρονθοκοπούσαν και μας έβριζαν». Η Αννη Παπαρούσσου, δικηγόρος του συλληφθέντα, δηλώνει πως έχει ήδη αιτηθεί μεταφορά του στο νοσοκομείο και αναμενόταν να ικανοποιηθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *