Η αξιοποίηση της Βίλας Αμαλία!!!

 

Η αξιοποίηση της Βίλας Αμαλία!
(Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, το μεσημέρι)

Η κυβέρνηση και ο δήμαρχος  άρχισαν κιόλας να αξιοποιούν τη Βίλα Αμαλίας! Με κλούβα στο δρόμο και πάνοπλους αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο, τούβλα στα παράθυρα, σιδεριές στις πόρτες και συρματοπλέγματα στους τοίχους, τη μετατρέπουν σε ιδιότυπο πολιτιστικό κέντρο, σφραγισμένο κι απροσπέλαστο!

Έχουν χτίσει τείχη σε ίλες τις εισίδους της βίλλας, αχαρνών και χεύδεν και απο τη μερια της αυλής και οι εργήτες μπαινόβγαιναν απο την είσοδο της αχαρνών πηδώντας το τείχος, απο μεσα ακούγοταν τροχοί να δουλεύουν και τελικά απο οτι φαίνεται είναι εργα οχυρωματικά για να μη ξαναμπεί κόσμος μέσα και όχι έργα για να αξιοποιηθεί το κτίριο.

Άμα ο εργάτης που απλώνει τη σερμπατίνα με το συρματόπλεγμα πάνω στον τοίχο πέσει και μείνει στον τόπο,  ποιός θα είναι ο υπεύθυνος για το εργατικό “ατύχημα”-δολοφονία, το κάθαρμα που τους έστειλε εκεί ή οι αναρχικοί…;

Τι λέτε κι εσείς κύριε Καμίνη; Η αριστερή σας κουστωδία; Έχει άποψη; Μπα. Δε γαμιέται κι ο εργάτης μωρέ τώρα. Το θέμα είναι να μπει το συρματόπλεγμα. Τα υπόλοιπα, λεπτομέρειες!

Χαρείτε το όσο είναι ακόμα εκεί απλωμένο και κρατείστε και τις φωτογραφίες για ενθύμιο…!

αναδημοσίευση από: athens indymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *