ΕΛ.ΑΣ: άθλιοι, ερασιτέχνες πλαστογράφοι

 

Το ρολόι και η βλακεία προδίδει την ΕΛ.ΑΣ.

Τόση ανικανότητα…;

xtipimenoi-30zygte

Απ’ την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Η σύλληψη έλαβε χώρα περί την 12:50 ώρα περίπου στην οδό Τρύφωνας στο κέντρο της Βέροιας.
Οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00-13:05 ώρα.

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα.
Το Τ.Α. Βέροιας προσπάθησε ανεπιτυχώς αρχικά να αποστείλει τις φωτογραφίες στην Δ.Α.Ε.Ε.Β. ( ctu@hellenicpolice.gr) την 13:30 ώρα μέσω του υπηρεσιακού e-mail.

Οι φωτογραφίες απεστάλησαν τελικά στη Δ.Α.Ε.Ε.Β. μέσω πάλι του υπηρεσιακού e-mail περί την 13:45 ώρα.
ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΓΡΑΦΕΙ 8.25 …

Τι άλλο να πει κανείς για τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.?

Εξάλλου όπως εύστοχα παρατήρησε πανεπιστημιακός Ιατροδικαστής σε site «αν προσέξετε, ειδικά οι Μιχαηλίδης, Ρωμανός είναι χτυπημένοι αριστερά στο πρόσωπό τους, κάτι που απόλυτα σημαίνει πως οι … αντίπαλοι τους έριχναν [κροσέ] με το δεξί». Ο ίδιος Ιατροδικαστής παρατήρησε δια γυμνού οφθαλμού και από την τελευταία εικόνα των δραστών, πως «τόσα πολλά  χτυπήματα με επίκεντρο το πρόσωπο και τα μάτια δείχνουν κάποιον που ούτε καν αμυνόμενος δεν είναι.

Δείτε τα μάτια του Μπουρζούκου.

Εξόφθαλμο δε αποδεικτικό ότι ανελέητο ξύλο έπεσε στην ασφάλεια

-ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ-

Στις πρώτες φωτογραφίες, ο Μπουρζουκος είναι χτυπημένος μεν στο πρόσωπο αλλά τα μάτια του δεν είναι μαύρα, ενώ στα βίντεο της μεταγωγής τους που ακολούθησε είναι και τα δυο του μάτια μαύρα και πρισμένα….

Επιπλέον οι φώτο που έδειξε η ασφάλεια δεν είναι πριν το φωτοσοπ όπως λένε στα κανάλια είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ….

Δείτε πως μπαίνει το φως, όχι σε αυτή αλλά στην άλλη φώτο είναι σίγουρα πρωί και όχι μεσημέρι. Άρα είναι η επόμενη μέρα. Το ρολόι δεν πάει λάθος. Η ΓΑΔΑ τα έκανε για άλλη μια φορά μαντάρα.

Τα metadata… αλλάζουνε. Το ρολόι όμως δεν το αλλάζεις. Ούτε το φως του ήλιου.

ΣΥΝΗΓΟΡΩΝΤΑΣ στην άποψη ότι στην φώτο του Μπουρζουκου -αυτή με το ρολόι- πρόκειται για 8 το πρωί.

Η φωτεινή εστία -μέσω της σκιάς που σχηματίζουν- στο ρολόι έρχεται από χαμηλά ενώ στο έπιπλο από ψηλά. Άρα το φως – ο ήλιος δηλαδή- έρχεται από αριστερά από το μέσο του κάδρου σε σχεδόν ευθεία γραμμή και μπαίνει από το παράθυρο. Για αυτό το λόγο το πρόσωπο είναι σχετικά σκοτεινό καθώς η αυτόματη λήψη της μηχανής φωτομετρησε το λευκό του τοίχου και την έντονη αντανάκλαση του φωτός και “έκαψε” τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Μια είδηση…. για να συμπληρωθεί το παζλ του βασανισμού… και των αστείων της γΕΛΑΣ, είναι ότι ο τραυματίας μπάτσος που είπαν ότι υπήρξε, κατά τις σύλληψη των 4άρων, τραυματίστηκε στο πόδι!!!

Κι αυτό από τις κλωτσιές που έριχνε στους 3 συλληφθέντες, ενώ ήταν πισθάγκωνα δεμένοι με χειροπέδες.

Οι αναρχικοί, ως γνωστό άλλωστε, έχουν γερά κόκαλα και ο καημενούλης ο μπάτσος (που έχει και μάνα), χτυπώντας τους τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι!

Θα περιμένουμε από την γΕΛΑΣ να δώσει την ακτινογραφία του μπάτσου βασανιστή στη δημοσιότητα.

screenshot

Και πολλά άλλα λάθη

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα.
Το Τ.Α. Βέροιας προσπάθησε ανεπιτυχώς αρχικά να αποστείλει τις φωτογραφίες στην Δ.Α.Ε.Ε.Β. ( ctu@hellenicpolice.gr) την 13:30 ώρα μέσω του υπηρεσιακού e-mail.

Οι φωτογραφίες απεστάλησαν τελικά στη Δ.Α.Ε.Ε.Β. μέσω πάλι του υπηρεσιακού e-mail περί την 13:45 ώρα.”

Και εδώ έχουν ένα μικρό πρόβλημα…. τα pdf που ανέβασαν οι μπάτσοι στο μπατσοsite  αναγράφουν σε αυτό που αφορά τις λήψεις από την υπηρεσιακή κάμερα και μετά την τρίτη φωτογραφία ως ώρα λήψης μετά τις 14:15 και έως 14:30 περίπου…

Συμπέρασμα … οι μπάτσοι μπορούν να ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και να αποστελνουν φώτος πριν καλά καλά τις τραβήξουν

Επίσης οι φώτος που λένε ότι πήραν με κινητό τηλέφωνο και αυτές που πήραν με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είναι ακριβώς οι ίδιες

Συμπέρασμα … οι μπάτσοι μπορούν να ακινητοποιούν τους ανθρώπους στον χρόνο

Άμα δείτε προσεκτικά και τους χρόνους λήψης θα καταλάβετε επίσης ότι οι μπάτσοι μπορούν να παγώνουν τον χρόνο και να τραβάνε φωτογραφίες με κινητό στο ίδιο δευτερόλεπτο και άλλα πολλά.

hwris_titlomizb5n

Ένα PrntScr από τα πειραγμένα metadata που δημοσίευσαν οι μπάτσοι,όπου φαίνεται η υποτιθέμενη ώρα λήψης (μετά το πείραγμα των metadata) μαζί με την ώρα στο ρολόι..

κάτι δεν πάει καλά με τα metadata του παραπάνω post.

η ημερομηνία δημιουργίας της φωτογραφίας είναι: 01/02/13 13:53:57

ενώ η ημερομηνία τελευταίας εγγραφής είναι: 01/02/13 13:32:18 δηλαδή ΠΡΙΝ καν τη δημιουργία της φωτογραφίας!!!

ακόμα η δημιουργία της τελευταίας αλλαγής (Entry Modified) είναι 06/02/13 20:52:52 δηλαδή 5 μέρες αργότερα της ημερομηνίας δημιουργίας της φωτογραφίας!

ο επιθεωρητής Κλουζώ που προφανώς άλλαξε τα metada νομίζει ότι είναι όλοι όσο ηλίθιος είναι ο ίδιος;

Μερικές παρατηρήσεις

Είναι δεδομένο ότι οι φωτογραφίες είναι “πειραγμένες”. Αναλυτικά

Α)Η φωτογραφία 1 έχει όνομα αρχείου  20130201_131151.jpg. Το κινητό (SAMSUNG GALAXY II) με το οποία τραβήχτηκε η φώτο βάζει default σαν όνομα αρχείου την ακριβή ημερομηνία λήψης. Από τα exif metada προκύπτει ότι η ημερομηνία λήψης είναι η 2013:02:01 13:11:50 άρα το όνομα αρχείου θα έπρεπε να είναι 20130201_131150.jpg/ Προφανώς πειράχθηκε και το όνομα αρχείου και τα metada αλλά ο μπάτσος που το έκανε δεν πρόσεξε αρκετά έτσι προέκυψε η διαφορά που δείχνει ξεκάθαρη αλλοίωση

Β)Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την φωτογραφία 2 με όνομα αρχείου 20130201_131301.jpg   αι υποτιθέμενη ημερομηνία λήψης 2013:02:01 13:13:00.

Γ)Η τρίτη φωτογραφία είναι η μοναδική τραβηγμένη από το SAMSUNG στην οποία οι δύο τιμές συμβαδίζουν. Όμως εδώ υπάρχει αδιάψευστος μάρτυρας το ρολόι που δείχνει ότι η πραγματική ημερομηνία λήψης είναι η 8:25!

Δ)Η φωτογραφία 4 με βάση τα exif metadata λήφθηκε την 2013:02:01 14:31:28. Όμως με βάση τα filesystem metadata το αρχείο δημιουργήθηκε στον υπολογιστή 01/02/13 13:53:57 δηλαδή 40 περίπου λεπτά πριν την λήψη της φωτογραφίας!

Ε)Η φωτογραφία 5 με βάση τα exif metadata λήφθηκε την 2013:02:01 14:31:36. Όμως με βάση τα filesystem metadata το αρχείο δημιουργήθηκε στον υπολογιστή 01/02/13 13:53:57 δηλαδή 40 περίπου λεπτά πριν την λήψη της φωτογραφίας!

ΣΤ)Το ίδιο ισχύει και για την φωτογραφία 6. Λήφθηκε στις 2013:02:01 14:15:46 όπως προκύπτει από τα exif metadata αλλά το αρχείο δημιουργήθηκε στον υπολογιστή στις  01/02/13 13:53:57, 25 δηλαδή λεπτά νωρίτερα!

Συμπέρασμα: Στις 6 από τις 6 φωτογραφίες υπάρχουν εμφανή στοιχεία αλλοίωσης κάτι που επιβεβαιώνει ότι οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί σε άλλη χρονική στιγμή από αυτήν που ισχυρίζονται οι μπάτσοι.

Υ.Γ. Ο φάκελος που περιέχει τις φώτο έχει όνομα 01-02-2012 ένα χρόνο πίσω δηλαδή!

Το βρομόξυλο που έφαγε ο γιατρός ενώ ούρλιαζε ότι ήταν όμηρος και δεν είχε σχέση είναι άλλη μια αποστομωτική απάντηση για το αν το ξύλο και τα βασανιστήρια έγιναν στην διάρκεια μιας οποιαδήποτε  αντίστασης.

Τα ψέμματα τους είναι αβυσσαλέα….

πηγή: athensindymedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *