Σχέδιο Άξενος Δενδιας: Η Αστυνομία «Καθαρίζει» Και Η Χρυσή Αυγή Θερίζει

Μέρα χωρίς μετανάστες κήρυξε η αστυνομία την Παρασκευή 15 Φλεβάρη προχωρώντας σε μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση επιχειρήσεις-σκούπα στην Αθήνα και τον Πειραιά κατά των μεταναστών στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξένιος Ζευς» .  Ο αριθμός των προσαγωγών ξεπέρασε τις 700 και οι συλλήψεις τις 85.    Οι αστυνομικοί απαγόρευαν τη λήψη φωτογραφιών  και βίντεο–εκτός από συμβεβλημένα συνεργεία ή φωτογράφους με ειδική άδεια.  (Χαρακτηριστικό ότι απείλησαν και συντάκτη μας με σύλληψη αν δεν σβήσει τις φωτογραφίες από το κινητό).

Ο σημερινός «Ξένιος-Ζευς» ηθελημένα η μη αποτέλεσε το πρελούδιο «καθάρισε» και «έστρωσε» το χαλί για τη μεγάλη προγραμματισμένη κεντρική συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.  Αν μη τι άλλο δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα…

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προχωρώντας σε επίδειξη δύναμης χαιρέτισαν την επιχείρηση της αστυνομίας και απέδωσαν τον ζήλο της στον «φιλικό ανταγωνισμό» και την «ευγενή άμιλλα» μεταξύ της αστυνομίας και των χρυσαυγιτών» (όσοι αντέχουν τη…δυσωδία και θέλουν να δουν τα αποτελέσματα της επιχείρησης Ξένιος Ζευς μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα των χρυσαυγιτών για λεπτομέρειες της σημερινής κινητοποίησης).

“Η σημερινή μέρα αποδεικνύει ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει εδραιωθεί στην Ελληνική κοινωνία και θα συνεχίσει ακάθεκτο τον Αγώνα για να ξεβρωμίσει τον τόπο!” γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της η νεοναζιστική οργάνωση….   αποθρασυμένη μετά το σημερινό “σκούπισμα” που έριξε η ΕΛ.ΑΣ για χάρη της.

Στην πράξη αυτά που ενώνουν Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Έτσι οι φιλοναζί κλείνουν το μάτι στην αστυνομία και στις επικοινωνιακές εκστρατείες καταστολής και επίδειξης πυγμής του Αντώνη Σαμαρά οι οποίες πάνε χέρι-χέρι με τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Αναδημοσίευση από:http://antinazizone.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *