Η Διάπλασις των Παίδων, του Πιτσιρίκου

 

  Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της Χρυσής Αυγής να ξεκινήσει κατήχηση σε παιδιά από την ηλικία των 6 ετών. Η κατήχηση ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στην Αρτέμιδα Αττικής και φέρει την ονομασία «Διάπλαση των Παίδων». Θα τρίζουν τα κόκαλα του συμπατριώτη μου, Γρηγορίου Ξενόπουλου. «Σας ασπάζομαι, Φαίδων».

 

Προσωπικά, δεν με σοκάρει καθόλου η απόφαση της Χρυσής Αυγής να κάνει κατήχηση σε παιδιά και να τα γαλουχήσει με τα μεγαλοπρεπή και ελληνοπρεπή ιδανικά. Θεωρώ πως αυτό που ξεκινάει τώρα η Χρυσή Αυγή το κάνει εδώ και δεκαετίες το επίσημο κράτος.

 

Τα Ελληνόπουλα διδάσκονται στα σχολεία πως ανήκουν σε μια εξαιρετική φυλή που υπερέχει των άλλων. Εθνικοί μύθοι, αρχαία μεγαλεία, απίστευτα ψέματα και μια Ελληνική Ιστορία στην οποία ο μοναδικός προδότης είναι ο Εφιάλτης.

 

Από τον Εφιάλτη και μετά, μόνο ήρωες υπήρξαν στην Ελλάδα. Σε μια χώρα ρουφιάνων και ραγιάδων, τα παιδιά μαθαίνουν πως «πας μη Έλλην, βάρβαρος». Τώρα θα μαθαίνουν και από νεοναζί -που οι πρόγονοί τους συνεργάστηκαν με τους αυθεντικούς Ναζί-, για την ανωτερότητα και τη μοναδικότητα της ελληνικής φυλής. Αν το καλοσκεφτείς, αυτό είναι το σωστό. Και έχει πολύ μεγάλη πλάκα. 

Από pitsirikos.net.

το βρήκα στο:   http://anhsyxia.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *