Επιπλέουν οι φελοί;

 

Χανιά. Ξύλο και πέταγμα στο λιμάνι σε φασίστες.

23f4ump

Η αλήθεια είναι πικρή για τους φασίστες και τους προστάτες τους, αλλά πρέπει να ειπωθεί.

Το απόγευμα ομάδα σουμπερίτων της Χ.Α. εμφανίστηκε στο κέντρο των Χανίων, και αφού δημιούργησε αποτυχημένο μικρο-επεισόδιο έξω από σύνδεσμο της ΑΕΚ και από τα γραφεία του ΚΚΕ, κινήθηκε δίπλα από τα γραφεία του ΚΚΕ στην Αγορά, όπου χτύπησε 3 μετανάστες.

Αντιφασίστες και αντιφασίστριες και νεολαίοι της πόλης αποφάσισαν άμεσα να δείξουν στα αποβράσματα ότι όσο και να έχει επενδύσει πάνω τους το κράτος και το κεφάλαιο, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν άνθρωποι, ΠΑΝΤΑ ο φασισμός θα τσακίζεται.

Οι 15 – 20 περίπου φασίστες βρήκαν για λίγο θαλπωρή σε καφετέρια, με λίγους μπάτσους να τους φυλάνε βέβαια αντί να τους συλλάβουν για τις ρατσιστικές επιθέσεις.

Κανένα μέρος στην Κρήτη όμως δεν είναι ασφαλές για τους φασίστες. Δεν ήταν ποτέ.

Οι ναζί τσακίστηκαν στην κυριολεξία, ο γελοίος λάτρης του Νταχάου και αγαπημένος των ναζί μηχανόβιων της αστυνομίας Στυλιανός Βλαμάκης, ρίχτηκε στη θάλασσα.

Επίσης, τουλάχιστον 2 άλλοι μπράβοι της χιτλερικού θίασου κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Όλη η κοινωνία είδε νέα παιδιά να ξεσκίζουν το ψευτονταηλίκι των μάτσο ρατσιστών και απάνθρωπων καθαρμάτων που τόλμησαν να σηκώσουν χέρι σε ανθρώπους.

Αντανακλαστικά έδειξε το ΚΚΕ που συγκέντρωσε γρήγορα κόσμο και στήριξε ανοιχτά την δημόσια αντιφασιστική δράση. Το ΚΚΕ συγκέντρωσε κόσμο ακριβώς λόγω του σκηνικού, και δεν είχε προγραμματισμένη εκδήλωση όπως λανθασμένα γράφεται σε άλλες ενημερώσεις.

Ο λάτρης του Νταχάου Βλαμάκης, αφού βγήκε σαν βρεγμένη κότα, και υποβασταζόμενος από τους μπάτσους κολητούς του, παραπατώντας υπέδειξε να συλλάβουν μια δασκάλα που δε συμμετείχε καν στο γεγονός, επειδή ο ναζί ήξερε ότι είναι αριστερή συνδικαλίστρια.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ. Ενώ τα ναζιστικά κουραδόπανα βγαίνουν να χτυπήσουν κόσμο και η κοινωνία τους τσακίζει, κάποιοι μπάτσοι που έχουν σχέση με τους ναζί στεγνώνουν τα θρασύδειλα καθάρματα, και μετά οι ναζί τους υποδυκνείουν τι να κάνουν και ποιους να πιάσουν! Συνελλήφθη και ένας σεβιτόρος ο οποίος χτυπήθηκε αναίτια τόσο από τους φασίστες αλλά και από τους μπάτσους.

Στο τμήμα μαζεύτηκε αλληλέγγυος κόσμος, ενώ τη νύχτα η πόλη έμεινε ασφαλής από τυχόν προκλήσεις.

Έγιναν μυνήσεις από τη δασκάλα στους φασίστες, και από τους φασίστες στη δασκάλα και το σερβιτόρο, ενώ από πληροφορίες φαίνεται πως μαγειρεύονται νέες διώξεις από το φιλο-ναζί κλιμάκιο ενάντια σε αγωνιζόμενους ανθρώπους.

VENCEREMOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *