Εξέγερση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Κόρινθο

April 10th, 2013 by antifakozanis

 

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε απεργία πείνας μια ομάδα μεταναστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών στην Κόρινθο. Στο «κάμπ 4» σημείο 1, σύμφωνα με τους μετανάστες , 65 μετανάστες δήλωσαν ότι προχωράνε σε απεργία πείνας όταν ανακοινώθηκε παράταση κράτησης για άλλο ένα τρίμηνο. Ένας αστυνομικός τότε χτύπησε κάποιον από τους μετανάστες όταν αρνήθηκε να πάρει φαγητό. Ο ίδιος ο μετανάστης αμέσως βγήκε στη ταράτσα φωνάζοντας ότι μας σκοτώνετε» και προειδοποιούσε ότι θα πέσει κάτω. Χθές αποπειράθηκαν με τον ίδιο τρόπο να αυτοκτονήσουν δύο Νιγηριανοί.
Τα ΜΑΤ από τις 10πμ έριχναν δακρυγόνα , έπιασαν φωτιά 2 δωμάτια. Τα ΜΑΤ χρησιμοποιούσαν διαρκώς κανόνια  νερού για να καταστείλουν την κινητοποίηση. Στις 1.10μμ άρχισαν την βίαιη εισβολή για τη καταστολή μέσα στα κελιά των μεταναστών.
Το ποτάμι της οργής για τη ρατσιστική κακομεταχείρηση, τα βασανιστήρια και τους εξευτελισμούς των μεταναστών μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης έχει ξεχειλίσει και ο Δένδιας επιχειρεί να το σταματήσει με το μόνο τρόπο που γνωρίζει, τα ΜΑΤ και τη βία.

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ:

Πηγή: ΚΕΕΡΦΑ


Leave a Reply