Νεκρός μετανάστης από το Πακιστάν στο Α.Τ Σερβίων

 

Κρεμασμένος στην τουαλέτα του Α.Τ Σερβίων βρέθηκε 26χρονος Πακιστανός σήμερα το πρωί στις 08:30 το πρωί.

Τα όργανα του κράτους δεν αντιλήφθηκαν τίποτα. Ο μετανάστης από το  Πακιστάν ήταν κρατούμενος ως “παράνομος” στο Α.Τ Σερβίων.

Και επειδή αυτή η αυτοκτονία-κρατική δολοφονία  αποτελεί ακόμα ένα τάφο στη κοινωνία νεκροταφείο που οραματίζεται το κράτος, παραθέτουμε το τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης  του ελεύθερου με εγγύηση και περιοριστικούς όρους Κώστα Σακκά. Έτσι, γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο.

” Είναι οι ίδιοι μηχανισμοί και οι ίδιοι άνθρωποι πίσω απ’ αυτούς, που αποτελούν τους φυσικούς αυτουργούς της νομιμότητας των επιστρατεύσεων των απεργών, των χιλιάδων πλειστηριασμών και αστέγων, της κατάργησης των εργασιακών διεκδικήσεων, των απολυμένων, της κατάργησης των κοινωνικών παροχών, των χιλιάδων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, των εκατοντάδων αυτόχειρων κάθε χρόνο που βάζουν τέλος στη ζωή τους επειδή αδυνατούν να ανταπεξέλθουν αξιοπρεπώς, της νομιμότητας των στοιβαγμένων ανθρώπων σε στρατόπεδα χαρακτηρίζοντας τους ως λαθραίους.
Είναι οι φυσικοί αυτουργοί της νομιμότητας των βασανιστηρίων και των ξυλοδαρμών στα αστυνομικά τμήματα, των τυχαίων εκπυρσοκροτήσεων, της φίμωσης των αντικαθεστωτικών μέσων πληροφόρησης…
Είναι οι φυσικοί αυτουργοί της δημιουργίας μίας κοινωνίας νεκροταφείο στο όνομα του νόμου.
Είναι οι φυσικοί αυτουργοί της δημιουργίας μίας κοινωνίας νεκροταφείο αν χρειαστεί ακόμα και εκτός νόμου…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *