Χρυσαυγίτικο ανέκδοτο

 

Οπλοφορούσε ο νεοναζί βουλευτής με όπλο συνοδού αστυνομικού που υποτίθεται ότι δεν έχει!!!

Συνελήφθει νεοναζί βουλευτής με όπλο του συνοδού αστυνομικού του, που υποτίθεται ότι δεν έχει, από τις 10 Σεπτέμβρη του 2012!!!

Οπως διαβάζουμε στα αστυνομικά δελτία των ΜΜΕ, συνελήφθει νεοναζί βουλευτής της γνωστής συμμορίας, από την Καλαμάτα, ο ναζί Κουκούτσης (κουκούτσι μυαλό, από εκεί βγήκε προφανώς το επώνυμο) μετά από έλεγχο που έγινε στο βουλευτικό αυτοκίνητο που του έχει δώσει η βουλή, στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, βρέθηκε ένα όπλο.

 

Σαν δικαιολογία είπε ότι είναι όπλο του συνοδού αστυνομικού του που το είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο!!! Το υπερησιακό του περίστροφο ο μπάτσος το ξέχασε μέσα στο βουλευτικό αμάξι?

 

 

 

Το περίεργο όμως είναι άλλο……

 

Πως γίνεται να έχει αστυνομικό συνοδό?

 

Τον περασμένο Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτέμβρη, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μας ανακοίνωσε ότι ανακαλεί όλους τους συνοδούς αστυνομικούς από τους βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας, επειδή συμμετείχαν κι αυτοί σε βίαιες ενέργειες εναντίων μεταναστών, μαζί με τους βουλευτές που συνόδευαν!!!

 

τους είχαμε δει μάλιστα και σε βίντεο στις ειδήσεις μερικούς, να σπάνε μπάγκους μικροπωλητών και να προπυλακίζουν μικροπωλητές.

 

 

 

Πώς γίνεται και ένα χρόνο μετά, ο ναζί βουλευτής έχει συνοδό αστυνομικό; και μάλιστα του δανείζει και το υπηρεσιακό του όπλο;

 

 

 

Η ανακοίνωση της μπατσαρίας βρίσκεται στο site της με ημερομηνία 10 Σεπτέμβη του 2012:

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής. Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *