Καταγγελίες απο 2 αυτόπτες μάρτυρες

πηγή: mpalothia.com/

Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει για μηχανές ΔΙΑΣ που ήταν ΠΑΡΟΥΣΕΣ κατά το μαχαίρωμα του νεκρού αντιφασίστα από χρυσαυγίτες

Περισσότερες πληροφορίες από μήνυμα που έφτασε στο blog μας :
Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει πως ΠΡΙΝ το σκηνικό του μαχαιρώματος βρίσκονταν 6 μηχανές ΔΙΑΣ. Για την ακρίβεια δύο λεπτά αφού εμφανίστηκαν οι ΔΙΑΣ πήγαν οι φασίστες και προκαλούσαν τον νεαρό και την παρέα του, φωνάζοντας τους “ελάτε μωρή κότες”, ενώ ένας χρυσαυγίτης φώναζε “τραβάτε με την κάμερα”.  Μόλις οι χρυσαυγίτες πήγαν κοντά στην παρέα και τους επιτέθηκαν ο μάρτυρας ανέβηκε λίγο πιο πάνω που ήταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕΣ οι μηχανές και απλά κοίταζαν το σκηνικό, παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις από πολύ κόσμο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Αφού άφησαν τους χρυσαυγίτες να φύγουν ανενόχλητοι, παρά το μαχαίρωμα, μετά έκαναν πως τους κυνηγούσαν.
Φυσικά γιαυτό το γεγονός αυτόπτες μάρτυρες για την παρουσία 6 μηχανών ΔΙΑΣ υπάρχουν πολλοί, όσο και να το αρνηθούν τα καθεστωτικά.

Και δεύτερη καταγγελία για την παρουσία μηχανών ΔΙΑΣ μπροστά στο μαχαίρωμα του νεκρού αντιφασίστα από χρυσαυγίτες

Από mail που ήρθε στο blog μας (και θα ζητήσουμε συγνώμη που αργήσαμε να το δούμε λόγω της έντασης) :

Παιδιά το παλικάρι πέθανε. Είμαι από Αμφιάλη. Τον είδα νεκρό πριν φτάσει το ασθενοφόρο…. ήταν λευκός και δεν είχε σφυγμό…. Το ασθενοφόρο έκανε πάνω από μισή ώρα να ρθει… Επίσης ΔΙΑΣ ήταν σε όλο το σκηνικό μπροστά και δεν έκαναν  τίποτα να το αποτρέψουν επειδή όπως μου είπε ΕΜΕΝΑ προσωπικά ένας μπάτσος “Ήταν 20 άτομα…”

Τα σχόλια φυσικά περιττεύουν. Ξέρουμε πολύ καλά τις φιλίες που ενώνουν Διας Δελτα ΜΑΤ και χρυσαυγίτες…. Τώρα τις είδαμε και στην πράξη όταν σκότωσαν εν ψυχρώ έναν αντιφασίστα…. Να δούμε πως θα τους δικαιολογήσουν τώρα, τα αφεντικά τους….
Ή όπως λέγεται στα social media η κυβέρνηση ζορισμένη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *