Φασίστες δολοφόνησαν 34χρονο στο Κερατσίνι

 

Ο νεκρός λέγεται Παύλος Φίσσας γνωστός καi ως Killah P.

Ήταν γνωστός στην κοινότητα της Hip Hop μουσικής με το όνομα Killah P.

fussas1

 

 

 

Γύρω στις 12 ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες – παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν ήτε αναγνωρίστηκε ήτε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου “τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά”.

 

Το θέμα είναι ότι αμέσως οι φασίστες κυνήγησαν τα 4 άτομα και γενικότερα έπαιξε κυνηγητό ανεβαίνοντας την Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση την Γρ. Λαμπράκη. Κάποια στιγμή απο κάποιο στενό βγήκαν ακόμα καμια 10αριά φασίστες και περικύκλωσαν τα παιδιά. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά( η μαχαιριά στην κοιλιά είχε σχήμα Γ).

Το όλο σκηνικό έγινε παρουσία των μπάτσων ΔΙΑΣ οπού αφού έγινε οτι έγινε και αφού οι περισσοτεροι φασίστες είχαν φύγει δέσαν τον δολοφόνο(κάποιοι λένε οτι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι μπάτσοι τον δέσανε). Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί και μετά απο αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο η πληροφορία οτι είναι

 Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει πως ΠΡΙΝ το σκηνικό του μαχαιρώματος βρίσκονταν 6 μηχανές ΔΙΑΣ. Για την ακρίβεια δύο λεπτά αφού εμφανίστηκαν οι ΔΙΑΣ πήγαν οι φασίστες και προκαλούσαν τον νεαρό και την παρέα του, φωνάζοντας τους “ελάτε μωρή κότες”, ενώ ένας χρυσαυγίτης φώναζε “τραβάτε με την κάμερα”.  Μόλις οι χρυσαυγίτες πήγαν κοντά στην παρέα και τους επιτέθηκαν ο μάρτυρας ανέβηκε λίγο πιο πάνω που ήταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕΣ οι μηχανές και απλά κοίταζαν το σκηνικό, παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις από πολύ κόσμο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Αφού άφησαν τους χρυσαυγίτες να φύγουν ανενόχλητοι, παρά το μαχαίρωμα, μετά έκαναν πως τους κυνηγούσαν.

Φυσικά γιαυτό το γεγονός αυτόπτες μάρτυρες για την παρουσία 6 μηχανών ΔΙΑΣ υπάρχουν πολλοί, όσο και να το αρνηθούν τα καθεστωτικά μ.μ.ε.

Οι περιγραφές των Χρυσαυγιτών που σκότωσαν τον Παύλο (αριθμός, ενδυμασία κλπ) φαίνεται να ταιριάζουν με αυτούς που την πέσανε στους ΚΚΕδες που κάνανε την αφισοκόλληση στο Πέραμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *