Αποκλειστικό: oι χρυσαυγίτες δεν είναι Έλληνες, είναι Αριανοί!

 

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκε ο βουλευτής Χρήστος Παππάς την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη. Εκεί λοιπόν ο βουλευτής δήλωσε πως δεν δέχεται καμία σχέση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιά Γιώργου με την Χρυσή Αυγή. «Και εγώ είμαι Αριανός, θα με πιστέψετε; Ο καθένας λέει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις στο παρακάτω video (συγκεκριμένά από το 1:00 λεπτό και ύστερα):

Ο ίδιος ο δολοφόνος της Χ.Α. θα δηλώσει στις αρχές πως δεν ήταν μέλος της φασιστικής οργάνωσης, απλα… “περνούσε” απο τα γραφεία τους στην Νίκαια 5 με 10 φορές το μήνα (..!?). Εντομεταξύ όπως φαίνεται και στο blog του πυρήνα Νίκαιας, τα γραφεία τους ανοίγουν 3 φορές την εβδομάδα, δηλαδή 12 φορές το μήνα όλο κι όλο…). Αναρωτιέται λοιπόν κανείς για το μέγεθος του κενού αέρος που κουβαλάνε οι χρυσαυγίτες στα κεφάλια τους.

Στην πιο κάτω φώτογραφία βλέπουμε τον μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά την ώρα που τον πάνε στον εισαγγελέα Πειραιά:

katharma

Στην παρακάτω φωτογραφία,

(αναρτημένη ακόμη στο blog του πυρηνα Νίκαιας της Χ.Α. (Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί το σχετικό link), απορίας άξιον (βλακίας άπειρον) γιατί δεν έχουν “κατεβάσει” ακόμη οι φασίστες):

http://xryshayghnikaia.blogspot.gr/2013/08/blog-post_14.html#more

Στην παρακάτω φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τον φονιά στον ποταμό Νέδα στην Πελοπόνησο να συμμετέχει στην κατασκήνωση της Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. Προσέξτε πως είναι στημένοι οι νεοναζί: Κυκλικά. Γύρω, γύρω όλοι και στην μέση ο… φονιάς.

pyrinas nikaias
Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε και απολογήθηκε και ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια Γιώργος Πατέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι τον κάλεσε η αστυνομία να ανοίξει τα γραφεία της οργάνωσης και ότι στη διάρκεια έρευνας των αστυνομικών, βρέθηκε ένα πτυσσόμενο διαλυμμένο γκλομπ, το οποίο ήταν ξεχασμένο. Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον συλληφθέντα για τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ο 45χρονος ήταν το “δεξί χέρι” του γραμματέα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη (με πράσινο κύκλο στη παρακάτω φωτογραφία), ενώ άνηκε στη λεγόμενη “πράσινη πτέρυγα” της Χρυσής Αυγής και είχε ενεργό ρόλο στην οργάνωση.

ΚΑΤΑ_ksy2zo

Τέλος, στην παρακάτω παλαιότερη φωτογραφία βλέπουμε τον χρυσαυγίτη βουλευτή Μπαρμπαρούση να αγκαλιάζει τον δολοφόνο Ρουπακιά:

BUg_jcKCMAAUhkd

Από τα πιο πάνω ντοκουμέντα, εύκολα συμπεραίνουμε τα κάτωθι:

—> Οι χρυσαυγίτες σε καμία περίπτωση δεν είναι ελεηνοί ψεύτες, μα ούτε και ηλίθιοι.

—> Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν αδειάζουν τους συναγωνιστές τους, τα αδέρφια τους.

—> Η αλήθεια είναι πως ναι, πιστεύουμε τον Χρήστο Παππά: οι χρυσαυγίτες δεν είναι Έλληνες Εθνικιστές (sic!) αλλά Αριανοί Διαστρικοί Εισβολείς!

UFO-Cults-620x350

Υ.Γ:   Έξω τα UFO, οι ψεύτες και η βλακεία απο τον πλανήτη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *