Ενημέρωση από Κοζάνη για την πορεία 18/09 για την φασιστική δολοφονία

 

Ήδη  1-2 ώρες μετά τη φασιστική δολοφονία αντιφασίστες/τριες της πόλης συγκεντρώθηκαν  και με ανάρτηση πανό στο ΤΕΙ, το Πανεπιστήμιο και σε κεντρικά σημεία καθώς και με συνθήματα σε τοίχους στα σχολεία της πόλης  έγινε προπαγάνδιση του συμβάντος καθώς και καλέστηκε   συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία στις 7μ.μ. .

Από το μεσημέρι είχε καλεστεί συγκέντρωση στις 8μ.μ. από  πρωτοβάθμια σωματεία ΚΚΕ μλ και Σύριζα.

Από το πρωί έπαιζε μικροφωνική στη πλατεία και ήδη από τις 6 η πλατεία άρχισε να γεμίζει με αντιφασίστες/τριες , hiphopαδες και την  οργισμένη νεολαία της  πόλης.

Κατά της 8μιση  και μετά από ανάγνωση κειμένων , συνθήματα και hiphop στα ηχεία   ξεκίνησε η πορεία με πρώτο το antifa μπλοκ,μετά τα πρωτοβάθμια σωματεία και από πίσω χώθηκαν οι αριστεροί της πόλης .

Στο σύνολο η πορεία είχε 550 άτομα περίπου και η συντριπτική πλειοψηφία στο  antifa μπλοκ , ο παλμός δυνατός και σε αρκετά σημεία από την οργή σείστηκε η πόλη. Μια από τις λίγες φορές που υπήρχε περιφρούρηση οργανωμένη – έστω και μέτρια-

Η πορεία αφού κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους  κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της ΧΑ τα οποία ήταν κλειστά και οι φασίστες άφαντοι.

Όσον αφορά την πολυαγαπημένη αστυνομία της  πόλης, διμοιρίες μπλε ήταν από πριν στα γύρω στενά αλλά κατάφεραν να παραταχθούν μόνο  στη πλατεία μπροστά από τα γραφεία, με δακρυγόνα ανά χείρας και κουνώντας τις φυσούνες.

Με το που έφτασε η πορεία στα γραφεία η περιφρούρηση στήθηκε μπροστά στις διμοιρίες ώστε να το ξανασκεφτούν  αν έχουν διάθεση για βλαχομαγκιές , μετά από μισάωρη περίπου παραμονή  και τα κατάλληλα συνθήματα για φασίστες,κράτος,αφεντικά,μμε και κοσμητικά στους μπάτσους η πορεία αποχώρησε προς τη πλατεία όπου και έμεινε κόσμος για αρκετές ώρες.

Ραντεβού σήμερα στις 7 ξανά στη πλατεία

Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους  κανίβαλους αυτού του κόσμου

ΠΙΣΩ ΦOΝΙΑΔΕΣ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚHΘΟΥΜΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *