Πρώην μέλος Χ.Α: Έκαναν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά

 

Πρώην μέλος Χ.Α: Έκαναν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά

«Μπήκα στη Χρυσή Αυγή με το σκοπό να δω κάποια πράγματα και άλλα πράγματα είδα», είπε στον Real Fm στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη, η πρώην υποψήφια βουλευτής της Χ.Α και πρώην μέλος του κόμματος, Γρηγορία Στραβοκέφαλου.

Η κυρία Στραβοκέφαλου ανέφερε ότι στα γραφεία του κόμματος «είδα μπαίνουν μεγάλα ποσά» και το γεγονός αυτό την προβλημάτισε, καθώς, όπως εξήγησε «ενώ έμπαιναν αυτά τα ποσά, ξαφνικά δεν υπήρχαν χρήματα για μετακινήσεις ή για να πληρωθούν τα έξοδα των γραφείων».

Σύμφωνα με το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, στην τοπική οργάνωση της Σπάρτης «ζητούσαν από τα παιδιά και από τους μεγάλους δύο ή ένα ευρώ, για να συμπληρωθούν κάποια χρήματα για βενζίνη». «Εμένα αυτό μου κίνησε την περιέργεια και ξεσηκώθηκα», τόνισε. Αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργούσε η τοπική οργάνωση η Γρηγορία Στραβοκέφαλου είπε στον Real Fm:

«Μαζεύονταν τα παιδιά και τους έκαναν πλύση εγκεφάλου και μένα αυτό δεν μου άρεσε. Χρησιμοποιούσαν αυταρχικές απόψεις. Δηλαδή τους έλεγαν, θα κάνεις αυτό, διαφορετικά θα φύγεις, δεν είσαι άντρας. Μείωναν τα παιδιά».

«Μόλις μπήκαν στη Βουλή, το κόμμα μεταμορφώθηκε», ανέφερε το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Αναφερομένη στην απόφασή της να φύγει από το κόμμα, σημείωσε πως «όταν είπα ότι θα φύγω βγήκαν να με διαψεύσουν και έλεγαν πως είμαι αντιδεολογική».

«Ο Ηλίας κασιδιάρης είπε ότι δεν με θυμάται. Έχει επιλεκτική μνήμη. Τον είχα δει σε και στις Θερμοπύλες και του είχα πει ποια είμαι. Μάλιστα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου όταν ήθελα να φύγω. Και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με γνώριζε, ξέρει το όνομά μου» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό στο πιο κάτωlink:

http://www.enikos.gr/society/179778,Prwhn_melos_XA:_Ekanan_plysh_egkefaloy_.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *