Το εξωγαμο του γερμενη βρεθηκε!

 

gernmenis kori

Αποκάλυψη: Το εξώγαμο παιδί του Γιώργου Γερμενή στην Νορβηγία!
“ Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν έξι ετών ”

 

Η κόρη του βουλευτή της χρυσής αυγής εξομολογείται τα δύσκολα παιδικά χρόνια, και θυμάται τις λίγες ευτυχισμένες στιγμές που έζησε με τον πατέρα της.

“ Ο πατέρας μου γνώρισε την μητέρα μου σε μια σατανιστική τελετή πριν 20 χρόνια και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα” θυμάται συγκινημένη η Χέλγκα Γερμενή -Γιόχανσον.
“ Ήμασταν μια αγαπημένη οικογένεια.
Από μωρό ακόμα μου φορούσαν στο κεφάλι κέρατα, όλοι μαζί πίναμε αίμα περιστεριών και δοξάζαμε τον σατανά.


Στο σχολείο τα άλλα παιδάκια με κορόιδευαν για το αυγουλοειδές σχήμα του κεφαλιού μου, αλλά ο πατέρας μου εξηγούσε πως είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, οι αρχαίοι τέτοια κεφάλια είχαν και να μην στεναχωριέμαι. Θυμάμαι επίσης πως για κάποιο άγνωστο λόγο ήθελε να σηκωνόμαστε όρθιοι όταν γυρνούσε στο σπίτι, και την μάνα μου να τινάζεται σαν ελατήριο κάθε φορά που άκουγε την πόρτα.
Έτσι ξεκίνησαν και τα προβλήματα, η μητέρα μου τιναζόταν όρθια όταν ο πατέρας έμπαινε στο δωμάτιο, αλλά πολλές φορές από την βιασύνη της κοπανούσε το κεφάλι της στα ντουλάπια της κουζίνας με αποτέλεσμα με τα χρόνια να της δημιουργηθούν σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.”
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον Γιώργο Γερμενή, η Χέλγκα δάκρυσε.
« Θέλω να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα έρθει στην Νορβηγία, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να τραγουδήσουμε μαζί στοίχους από την Clavicula Salomonis.
Έχω πολλά να τον ρωτήσω αλλά κυρίως θέλω να μάθω τι στο διάολο ήταν αυτό το “egerthoutou” που φώναζε κάθε φορά που έμπαινε στο σπίτι ”

http://www.troglodytes.co/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *