Όταν ο Μπαλτάκος επιμόρφωνε ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ

 

Όταν ο Μπαλτάκος επιμόρφωνε ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ

Σεμινάρια στις ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ για την Σπαρτιατική «Κρυπτεία» έκανε ο πρώην Γ.Γ. τις Ν.Δ. κ. Μπαλτάκος το περασμένο καλοκαίρι στο μεγάλο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ σε μια προσπάθεια ιστορικής «επιμόρφωσης», των Αστυνομικών που υπηρετούν σε αυτές τις δυο Υπηρεσίες.

Ο κ. Μπαλτάκος γεννημένος αντικομουνιστής σύμφωνα με την δήλωση του ιδίου, είναι λάτρης αυτής της μυστικής Σπαρτιατικής οργάνωσης, της «Κρυπτείας», της οποίας τα μέλη με εφόδια ελαφρύ οπλισμό και λίγη τροφή παραμόνευαν τις νύχτες κρυμμένοι στο Ταΰγετο, προκειμένου να δολοφονούν τους πιο ρωμαλέους και ανδρείους από τους Είλωτες, και μάλιστα στο μυθιστόρημα του κ. Μπαλτάκου «Το τέλος του Εφιάλτη» εκθειάζεται αυτή η πρακτική, λες και οι Μεσσήνιοι είλωτες δεν ήταν Έλληνες το γένος και το θρήσκευμα τις εποχής.

Ίσως να μην τυχαίο το γεγονός πως και ο Ηλίας Κασιδιάρης ο άνθρωπος που παγίδευσε τον ακροδεξιό κ. Μπαλτάκο και ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα, είναι λάτρης των πρακτικών της «Κρυπτείας» και «μελετητής» όπως ο ίδιος έχει πει στις συγκεντρώσεις των Χρυσαυγιτών, αυτής της πρώτης «Μυστικής Υπηρεσίας» που «καθάριζε» Έλληνες που δεν ήταν Σπαρτιάτες το γένος…

Όσον αφορά στα σεμινάρια στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ για την «Κρυπτεία» που πραγματοποίησε ο κ. Μπαλτάκος έγιναν με σκοπό την ιστορική επιμόρφωση των αστυνομικών που υπηρετούν στης συγκεκριμένες Υπηρεσίες όπως είχε λεχθεί τότε και μάλιστα πριν σημειωθεί η άγρια δολοφονία του Αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τα Τάγματα Εφόδου της τοπικής της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια.

Όταν ξέσπασε η θύελλα μετά την δολοφονία Φύσσα και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τις δραστηριότητες του Ακροδεξιού κόμματος, αυτές «ακούμπησαν» και την ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να πραγματοποιήσει σαρωτικές έρευνες για την ύπαρξη νεοναζιστικών θυλάκων στο εσωτερικό του Σώματος.

Όπως είχε προκύψει μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, στην πρώτη σειρά των υπηρεσιών που φέρεται να είχαν σχέση με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως έχει χαρακτηριστεί από το πόρισμα του Αρείου Πάγου, ήταν η ΔΙΑΣ και κυρίως η ομάδα ΔΕΛΤΑ.

Άλλωστε ακόμα και στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν και συνεχίζουν να λένε πως κυρίως η ΔΕΛΤΑ θέλει προσοχή, και εσωτερική κάθαρση από αστυνομικούς οι οποίοι δεν έκρυψαν την συμπάθεια τους στη Χρυσή Αυγή και κυρίως στα Ναζιστικά πρότυπα που αυτή προβάλει.

Ήταν τυχαία λοιπόν τα σεμινάρια του κ. Μπαλτάκου σε αυτές τις δυο υπηρεσίες για ένα ιστορικό θέμα που είναι και το αγαπημένο του κ. Κασιδιάρη; Είδωμεν.

πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=281011&catid=9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *