Μοίρασμα αντιφασιστικών φυλλαδίων στο ΓΕΛ ΣΕΡΒΙΩΝ από μαθητές

 

Την Παρασκευή 16 Νοέμβρη μοιράστηκαν στο γενικό λύκειο σερβίων του νόμου Κοζάνης αντιφασιστικά φυλλάδια από μια ομάδα μαθητών του σχολείου προς στους άλλους μαθητές και καθηγητές. Αφορμή στάθηκε η επέτειος του πολυτεχνείου και οι προκλητικές αφίσες των χρυσών αυγών που βλαστημούσαν τους αγωνιστές του πολυτεχνείου. Ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε:

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

   Μόλις λίγους μήνες μετά την κατά τα άλλα “δημοκρατική διαδικασία” των εθνικών μας εκλογών, η ελλάδα έχει μπει για τα καλά στον αστερισμό του παραλόγου…

Από τη μια, υπουργοί που “χάνουν”  λίστες φοροφυγάδων μένουν στο απυρόβλητο, ενώ από την άλλη δημοσιογράφοι που τις φέρνουν στην δημοσιότητα, συλλαμβάνονται για παράβαση προσωπικών δεδομένων!

Από τη μια, υπουργοί απειλούν πως θα μηνύσουν όσους κάνουν λόγο για βασανισμούς στα άδυτα της ΓΑΔΑ, ενώ από την άλλη καρατομούν δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι τολμούν να σχολιάσουν το πόρισμα που εκθέτει την αστυνομία και παραδέχεται πως όντως οι βασανισμοί αυτοί πραγματοποιήθηκαν!

Από τη μια, υπουργοί και παπαγαλάκια της προπαγάνδας τους μιλούν για πόλεμο των “δύο άκρων”, ενώ από την άλλη ασφαλίτες, ομάδες δέλτα, διας, ματατζίδες, χτυπούν, ψεκάζουν και βασανίζουν πολίτες που υποτίθεται πως σκοπός τους είναι να προστατεύουν!

Από τη μια, ο πρώην (;) υπάλληλος της ΕΥΠ, μιχαλολιάκος, χαιρετά ναζιστικά, φανερώνοντας έτσι την νοσταλγία του για τα κρεματόρια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ από την άλλη κατηγορεί τα αφεντικά του για δήθεν ανυποληψία!

Από τη μία οι νοσταλγοί των SS, χρυσή αυγή,  μιλούν για “καθαρά χέρια” ενώ από την άλλη το αίμα των μεταναστών, το αίμα των ανέργων, το αίμα των διαδηλωτών που εναντιώνονται στην αυθαιρεσία των υπαλλήλων του Πλούτου, το αίμα τέλος όλων όσων δεν ανήκουν στους… ”καθαρούς έλληνες”, στάζει απ’ τα σαγόνια τους!

Από τη μια οι τράπεζες  έχουν κατακλέψει τον κόσμο με τους συνεχόμενους τοκισμούς των δανείων απλών ανθρώπων και κατασχέσεις περιουσιών, ενώ από την άλλη οι βουλευτές της χρυσής αυγής συμφώνησαν να πουληθεί η Αγροτική Τράπεζα σε εξευτελιστική τιμή και χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης να πάνε στα χέρια των τραπεζιτών.

Από τη μια η ανεργία αγγίζει το 35% του πληθυσμού, από την άλλη δημιουργούνται  “γραφεία εύρεσης εργασίας για έλληνες”, με σκοπό να νοικιάζουν εργαζόμενους  σε αφεντικά με μεροκάματα 16 ευρώ  λες και είναι δούλοι.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, υπάρχουν κάποιοι που δε μοιράζουν μακαρόνια σε έλληνες ανέργους, αλλά βρίσκονται στους δρόμους για να μην υπάρχουν άνεργοι…

Υπάρχουν κάποιοι που δε θα στήσουν αιμοδοσίες μόνο για έλληνες, αλλά δίνουν και το αίμα τους για τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου χωριστά…

Υπάρχουν κάποιοι των οποίων τα χέρια δεν είναι καθαρά, μιας και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στη ζωή δάση όπως αυτό στις Σκουριές και να μην το παραδώσουν στο έλεος των χρυσοθήρων. Που προσπαθούν να αναπλάσουν την καμένη Πάρνηθα και να μην την παραδώσουν αμαχητί στο καζίνο και τα συμφέροντά του…

Υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται πως κάποια μέρα θα σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο…

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *