Θα αναλάβει η Βούλα Παπαχρήστου, ρόλο στη Χρυσή Αυγή;

 

Καλοκαιρινά καμπ με προπονήτρια τη Βούλα Παπαχρήστου διοργανώνει η Χρυσή Αυγή για μύηση στις αρχαιοελληνικές αξίες. Θα υπάρχει μάθημα εντοπισμού αλλοδαπών. Η είδηση βγήκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Χρήστο Παππά είπε πως στόχο των συγκεκριμένων καμπ θα είναι η μύηση του… σώματος και του πνεύματος στις αρχαιοελληνικές αξίες που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Τα ειδικά αυτά καμπ θα γίνονται στην Σπάρτη κάθε καλοκαίρι και θα διαρκούν 2 εβδομάδες. Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 50 ευρώ και δικαίωμα να λάβουν μέρος θα έχουν μόνο «καθαροί» Έλληνες, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν φόρμα που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή.

Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης θα χωρίζεται σε 2 μέρη, το πρακτικό και το θεωρητικό. Το πρώτο σκέλος θα περιλαμβάνει εκμάθηση ειδικών μεθόδων για εφόδους και οργανωμένες επιθέσεις καθώς και κάλυψη – απόκρυψη, εντοπισμό… αλλοδαπών, σκοποβολή και αθλοπαιδιές. Την επίβλεψη της αθλητικής εκπαίδευσης των συμμετεχόντων θα αναλάβει μάλιστα η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου, η οποία είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ρατσιστικό σχόλιο!

Παράλληλα κάθε βράδυ στο θέατρο της κατασκήνωσης θα λαμβάνουν χώρα αναπαραστάσεις στιγμών της ελληνικής ιστορίας, με μαχές όπως η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα. Το θεωρητικό σκέλος θα περιλαμβάνει εντατικά μαθήματα ελληνικής ιστορίας.

πηγή: www.trelokouneli.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *