Ανακοίνωση της Villa Amalias 27/12/2012

 

Από το πρωί αυτόπτες μάρτυρες είδαν ματατζήδες να μπαινοβγαίνουν στην κατά τα άλλα “σφραγισμένη” Villa Amalias. Με επιτόπια παρουσία μας, διαπιστώσαμε ότι η πόρτα της οδού Χέϋδεν είναι εμφανώς παραβιασμένη.

Υπάρχουν μαρτυρίες παραβίασης του σπιτιού από τα Ματ, τους δημοτικούς υπάλληλους, και, από διάφορους άλλους …τύπους με πολιτικά. Ακολούθησε διαπληκτισμός με τους ένστολους πραίτορες του προποτζή υπουργού, παρουσία δικηγόρου.
Ταυτόχρονα σε σημερινή επίσκεψή μας στον δήμαρχο Αθηναίων, καταστήσαμε σαφές στον δήμο, ότι είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε κλοπή, φθορά, ή “φύτεμα” αντικειμένων στον χώρο της κατάληψης.
Ο δήμαρχος για μία ακόμα φορά κρυβόταν.

Ο υπουργός προ-πο, και πρώην μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος (ΕΝΕΚ), γνωστής νεοφασιστικής μεταπολιτευτικής γκρούπας, σπεύδει να επαναλάβει για τρίτη φορά σήμερα, το άγχος που τον διακατέχει για την τύχη της Villa Amalias, κλείνοντας το ματάκι στους πολιτικούς του απογόνους.

Δεν έχουμε κουραστεί και ούτε πρόκειται να κουραστούμε ποτέ να επαναλαμβάνουμε το εξής: Η Villa Amalias “ανήκει” στο αντιστεκόμενο κομμάτι του κόσμου, που, την συντηρεί, την διαχειρίζεται και την ζωντανεύει.

Η Villa Amalias θα μείνει κατάληψη!

Villa Amalias 27/12/12

http://villa-amalias.blogspot.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *