Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιοκάφροι

 

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίθεση της τρικομματικής διαχειριστικής εξουσίας προς κάθε ελεύθερο και ακηδεμόνευτο πολιτικό χώρο συνεχίζεται με ένταση. Και σε αυτήν την επίθεση πρωταρχικό ρόλο έχουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Χαρακτηριστικό της φόρας που έχουνε πάρει οι δημοσιογράφοι – παπαγαλάκια της κρατικής ασφάλειας είναι το σημερινό δημοσίευμα του Έθνους με τίτλο «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙ(Λ)ΑΣ- Με το δόγμα “Νόμος & Τάξη” ξεκινά νέες εφόδους» που υπογράφει ο εντεταλμένος προπαγανδιστής των συμφερόντων Μπόμπολα Γιάννης Σαραντάκος, γνωστή τηλεπερσόνα του τηλεοπτικού σταθμού «mega ψέμα».  Μεταξύ άλλων εμετικών πληροφοριών που γράφει είναι και οι εξής «διαρροές»:

[…Πιστή στο δόγμα Σαμαρά είναι η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, που διαμηνύει σε κάθε τόνο ότι «η ιδέα της κατάληψης δημόσιων κτιρίων δεν μπορεί να είναι ανεκτή». Για τον λόγο αυτό, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι επιτελάρχες καταστρώνουν τα άμεσα σχέδιά τους για επιχειρήσεις σε κτίρια υπό κατάληψη στην Αττική.

Προτεραιότητα έχουν τα κτίρια με κάποιο συμβολικό βάρος, όπως το σπίτι της Μαρίας Κάλλας, που ήταν η «κατάληψη Σκαραμαγκά».

Ωστόσο, υπενθυμίζουν ότι, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αστυνομική επιχείρηση, χρειάζεται η καταγγελία ότι μέσα στο κτίριο διαπράττονται αξιόποινες πράξεις ή η διεκδίκησή του από τον φορέα στον οποίο ανήκει.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι, αν κριθεί απαραίτητο, η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα δυσκολευτεί να βρει τρόπο «παρέμβασης»…]

Δηλαδή μας λένε ξεκάθαρα πως όταν δεν υπάρχουν ούτε καν τα νομικά προσχήματα η τάξη και ο νόμος (λέγε με καταστολή) θα επιβληθεί. Ας το πουν ξεκάθαρα τότε [κι ας μην ψάχνουν -που πλέον ούτε από αυτούς δε βρίσκουν- ρουφιάνους γείτονες των καταλήψεων που θα τους προσφέρουν τις πολυπόθητες καταγγελίες] ότι ο πόλεμος που έχουν κηρύξει στους χώρους, τα άτομα και τις δομές της αυτόοργάνωσης απορρέει απο ιδεολογικούς και όχι ποινικούς λόγους.

Ας σταματήσουν λοιπον να παρουσιάζουν άδεια μπουκάλια μπύρας ως μολότοφ. Τους προκαλούμε να πουν το προφανές: Ότι η δημοκρατία, οι νόμοι και οι στρατοί τους υπερασπίζονται την άρχουσα τάξη και τα συμφέροντα αυτής ενάντια σε οτιδήποτε παράγει τον πολιτισμό της αντίστασης των καταπιεσμένων και την αργάνωση αυτής από τα κάτω.

Ενδεικτική του μένους των κατασταλτικών επιτελείων και των φερέφωνων αυτών είναι πως στο εν λόγω άρθρο το αυτοδιαχειριζόμενο αναρχικό στέκι Ρεσάλτο παρουσιάζετε και αυτό ως κατάληψη ενώ ΔΕΝ είναι (δείτε σχετικό φωτο-χάρτη επερχόμενης καταστολής).

Ενώ λοιπόν κάποιοι ετοιμάζουν χάρτες καταστολής, κάποιοι άλλοι εδώ και χρόνια στήνουν τις δομές εκείνες που αργά η γρήγορα θα στείλουν στο διάολο εξουσιαστές, φερέφωνα και στρατιωτάκια.

Γιατί ακόμη κι αν οι φυλακές σας μας χωράνε, θα πρέπει πρώτα να μας πιάσετε όλους.

Και ξέρετε, είμαστε πολλοί και τρελαμένοι…

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας – παράρτημα Έθνους, ιδιοκτησίας Υπουργού υπό τον Πρωθυπουργό κυρίου Μπόμπολα , mega ανθρωπιστή και ευεργέτη του τόπου:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63765677

“τουρκόσπορος”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *