Φασίστες μαχαίρωσαν μαθητή σε σχολείο στο παλαίο Φάληρο

 

Το πρωϊ της Δευτέρας 28 Γενάρη, στην εξώπορτα του 3ου Λυκείου Παλαιού Φαληρου δύο φασίστες  επιτέθηκαν σε μαθητή του σχολείου και τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο μαθητής είχε αντιπαρατεθεί τις προηγούμενες μέρες με γνωστούς φασίστες στο σχολείο του πάνω σε συζήτηση. Δεν δήλωνε αναρχικός-αριστερός ή τέλοσπάντων κάτι, απλά δε γούσταρε το φασισμό. Επίσης είναι γνωστό πως κάποια φασισταριά από αυτό το σχολείο συμμετέχουν σε επιθέσεις σε μετανάστες οπότε το λογικό συμπερασμα είναι πως οι μαχαιροβγάλτες ήταν τα φασισταριά λυκειόπαιδα από το ίδιο σχολείο ή γνωστοί τους.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ

                    Π. ΦΑΛΗΡΟ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013 ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ  12 ΩΡΑ

Ο φασισμός προσπαθεί να εδραιωθεί στον δήμο μας κάτω από την παγερή αδιαφορία των τοπικών αρχών. Οι 2 κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις της νεοναζιστικής χρυσής αυγής που βρώμισαν την παραλιακή οδό, οι  φόνοι 2 μεταναστών μέσα σε 6 μήνες, οι δεκάδες προπηλακισμοί πολιτών, η εμπριστική επίθεση ενάντια στον πολιτικό χωρο της Νηρηίδων 32 την στιγμή που μέσα βρίσκονταν κόσμος και τώρα η αποπειρα δολοφονίας του μαθητή του 3 Λυκείου του δήμου, αποτελούν κάποια μόνο δείγματα του τι μέλλει γενέσθαι αν δεν αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι να βάλουμε φραγμό στην εξάπλωση αυτής της κοινωνικής πανούκλας.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ  ΔΟΥΛΟΙ

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Πολιτικής έκφρασης και κοινωνικής αλληλεγγύης

Κατάληψη Νηρηίδων 32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *