Δυο ειδήσεις από τον Βόλο που σοκάρουν…

 

Ελεύθερος μετά την απαγωγή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη, αφέθηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος απείλησε, απήγαγε, έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο για προσωπικές διαφορές, στην περιοχή του Βελεστίνου.

Στον 33χρονο, ο οποίος υπηρετούσε στο ΑΤ Βόλου, επιβλήκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή: e-volos.gr

Και ακόμη:

Νέα αυτοκτονία στο Βόλο

Ένας 57χρονος στη Μαγνησία, έδωσε τέλος στη ζωή του λόγο κρίσης. Κρεμάστηκε σε δέντρο στη Χλόη.

57χρονος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος πάλευε με την κρίση, ήταν το νέο της θύμα, που τα ξημερώματα του Σαββάτου επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος, που κατοικούσε με την οικογένειά του στη Χλόη Μαγνησίας, έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής με το αυτοκίνητό του.

Οι ώρες περνούσαν και ο ίδιος δεν έδινε σημάδι ζωής, με αποτέλεσμα την έντονη ανησυχία της συζύγου του, που ειδοποίησε την Αστυνομία, για να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτησή του. Το αποτέλεσμα; Θλιβερό, όπως και το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στις 5.00 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου και σε απόσταση 2 περίπου χλμ. από το σπίτι του αυτόχειρα, τον οποίο εντόπισαν κρεμασμένο από δέντρο με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Ο 57χρονος άφησε σημείωμα στην οικογένειά του, με το οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: e-volos.gr

Συνδυαστικά αυτές οι δυο ειδήσεις δείχνουν την κατάσταση της σημερινής Ελλάδας. Από την μια η προκλητική ατιμωρησία σαδιστών που δουλεύουν στην Ελληνική αστυνομία και των οποίων οι ενέργειες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων και από την άλλη η καθημερινή απόγνωση που οδηγεί ανθρώπους του μόχθου σε αυτοκτονίες.

Να τα θυμόμαστε αυτά εν όψει και της 20 Φλεβάρη…

Αναδημοσίευση από:http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *