Video-τεκμηρίωση της κωλοτούμπας της Χρυσής Αυγής στις πωλήσεις βραχονησίδων

 

Μνημειώδη… μνημονιακή κωλοτούμπα διέπραξε η Χρυσή Αυγή, υπερψηφίζοντας το ξεπούλημα νησίδων σε ιδιώτες. Λίγο αργότερα όμως, αναίρεσε την κωλοτούμπα με… δεύτερη κωλοτούμπα. Για να κρύψει όμως την (αρχική) κωλοτούμπα, κατάφυγε σε “εξηγήσεις” που μπάζουν νερά, διότι έγιναν με μοναδική βάση την καχυποψία απέναντι στο Υπουργείο Αμυνας και σε ξένους αγοραστές νησιών, αλλά όχι με βάση τη ΓΕΝΙΚΗ άρνηση ξεπουλήματος νησιών και δημόσιας γης (όπως είναι η στάση της αριστεράς).  Αρχικά, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανακοίνωσε επίσημα εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, ότι θα υπερψηφίσουν (την πώληση νησίδων) επειδή θεωρούν “ικανοποιητική κάλυψη εθνικών συμφερόντων” την υπογραφή του Υπουργείου Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων. Μετά από μιάμιση ώρα όμως, ο ναζιστής… αρχιδεολόγος Χρήστος Παππάς υπαναχώρησε, δηλώνοντας ότι (τελικά) θα “καταψηφίσουν κάθετα”, διότι… δεν εμπιστεύονται το Υπουργείο Αμυνας και τα σημερινά Γενικά Επιτελεία. Επομένως (λογικά):

ΑΝ το Υπουργείο Αμυνας και τα Γενικά Επιτελεία ήταν… τσιράκια τους, τότε οι ναζί δεν θα δίσταζαν να (ξε-)πουλήσουν και τα νησιά!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ff_JW45QpaU#!

ΤΙ μεσολάβησε πριν την υπαναχώρηση της Χ.Α. από την αρχική μνημονιακή κωλοτούμπα της; Προφανώς, κατάλαβαν ότι (υπερψηφίζοντας) εκτίθενται [πρόωρα] σαν [κρυπτο-]μνημονιακοί. Ισως έπαιξαν ρόλο και οι οργισμένες ομιλίες αριστερών βουλευτών, μετά την ομιλία του Παναγιώταρου. Πάντως, το μόνο που φάνηκε να τους ενοχλεί ήταν το ενδεχόμενο να αγοραστούν Ελληνικά νησιά από… Τούρκους. Για τις αγορές ή “ενοικιάσεις για 99 χρόνια” ελληνικών νησιών από “εγκεκριμμένους” ξένους αγοραστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα, παρόλο που ο Παππάς προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της μνημονιακής κωλοτούμπας, κατηγορώντας τα ΜΜΕ και στρέφοντας την προσοχή αλλού (π.χ. στον όρο “ενοικιάσεις για 99 χρόνια” αντί για “πωλήσεις”, ή ακόμη και στα… αιγο-πρόβατα των Ιμίων -χεχε). Δείτε το video και διαδώστε το!

Βέβαια, όσοι άκουσαν τις αρχικές δηλώσεις Παναγιώταρου (επίσημες και φαινομενικά τελεσίδικες) χωρίς να λάβουν υπ’όψη τη δεύτερη κωλοτούμπα αργότερα, αναπαράγουν ανακρίβειες όπως π.χ. ότι “Υπερψηφίστηκε και από τη Χρυσή Αυγή η «ενοικίαση» των νησιών“ (blog “Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα”) -κάτι που δεν συνέβη. Τέτοιες ανακρίβειες τρέφουν την αμυντική προπαγάνδα των ναζi, που κλαίγονται ότι “συκοφαντούνται” από “ψεύτες”. Όμως η αρχική κωλοτούμπα τους δεν μπορεί να κρυφτεί, προκαλώντας ανίατη ρωγμή στην δήθεν ‘αντι-συστημική’ πολιτική της νεο-ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σημείωση: γράφω ξανά και ξανά “νεο-ναζιστική” (μπροστά από τη φράση “Χρυσή Αυγή”) για να εμπεδωθεί και από τις… μηχανές αναζήτησης! (χεχε)

πηγή: omadeon.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *