Θέσεις του Α. Γεωργιάδη για τους μετανάστες: η ακροξεξιά ήδη κυβερνά

adonis-vivlia

Στο ράδιο ΜΑΡΚΟΝΙ του Βόλου, ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε τα εξής : ” Πρέπει να κάνουμε δύσκολη την ζωή των μεταναστών “

Ερωτηθείς να σχολιάσει την καταγγελία του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Αντώνη Λιακόπουλου, ότι πιάνουν τους μετανάστες στην Ομόνοια και αναγκάζονται να τους αφήνουν στην Ανάβυσσο, ο κ. Γεωργιάδης είπε για τους παράνομους μετανάστες (5:30 λεπτό και μετά στο παρακάτω βίντεο):

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jch11uQsdzk

“Ένας από τους στόχους είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις ότι είναι πλέον μη επιθυμητοί είναι η συχνή προσαγωγή τους”.

“Και να τους αναγκάζεις να γυρνάνε από την Ανάβυσσο στην Ομόνοια με τα πόδια;” επέμεινε ο δημοσιογράφος.

“Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν. Υπάρχει και το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού .

Αν κάποιος κάνει το ταξίδι από την Ανάβυσσο στην Αθήνα καμία 15αριά φορές με τα πόδια, μπορεί να σκεφτεί να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε να πάρει το αεροπλανάκι και να επιστρέψει στην πατρίδα του”, απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ. Δήλωσε που προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις”.

“Τα κέντρα μεταναστών μείωσαν την εισροή κατά 95%”, πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *