Ο Κασιδιάρης δεν είναι Έλληνας

 

kasidiaris613s_883412378

– Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλλον έχει αφρικανικές ρίζες.

– Ο Ηλίας μοιάζει με Αιγύπτιο.
– Ο Ηλίας μοιάζει με Βερβέρο.
– Ο Ηλίας μοιάζει με Βραζιλιάνο μουλάτο, δεν είναι λευκός.
– Φαίνεται σαν έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον μετρούσα με τους λευκούς.
– Πολύ δύσκολο, φαίνεται Μεσογειακός.
– Δεν έχει νέγρικο αίμα, αλλά θα μπορούσε να έχει αίμα από Ρομά από Τούρκους.
– Αν τον έβλεπα στον δρόμο μάλλον θα υπέθετα πως δεν είναι Έλληνας.
– Τα χείλη του είναι μεγάλα, θυμίζουν Αφρικανό.
– Τον συμπαθώ πολύ τον τύπο, αλλά δεν θα συμφωνούσα να παντρευτεί καμία γυναίκα από την οικογένειά μου.

Αν νομίζετε πως οι παραπάνω… κατηγορίες εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ηλία Κασσιδιάρη από τους ιδεολογικούς του αντίπαλους, κάνετε τεράστιο λάθος.

Εδώ και λίγες ημέρες στο εθνικιστικό forum Stormfront.org έχει ξεκινήσει ένα θέμα με τον τίτλο: Τι νομίζετε για τον εκπρόσωπο της Χ.Α., Ηλία Κασιδιάρη; Είναι λευκός Ευρωπαίος; Ξένοι, κυρίως εθνικιστές, δίνουν τις πιο σουρεαλιστικές απαντήσεις. Πολλοί από αυτούς επίσης, προτείνουν στον Ηλία να κάνει τεστ DNA για να είναι σίγουρος για την ελληνική-ευρωπαϊκή καταγωγή του.

Εννοείται πως κανένας δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τόσο το thread του Stormfront όσο και τις περισπούδαστες αναλύσεις-απαντήσεις των ξένων εθνικιστικών και γενετιστών παράλληλα. Αλλά το γέλιο, αν ξεχάσεις για λίγο πού οδηγούν όλες αυτές οι ιδέες για καθαρό αίμα και καθαρή λευκή φυλή, είναι δεδομένο.

Η ιστοσελίδα  stormfront.org καλεί όλους όσους ανήκουν στη «λευκή φυλή» να «προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τη φυλή τους και τον κόσμο» κάνοντας δωρεές σε οργανώσεις «λευκών», αγοράζοντας βιβλία και DVD προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η «λευκή φυλή» σήμερα και συμβουλεύοντας φίλους και οικογένεια να κάνουν το ίδιο. Μάλιστα διοργανώνουν και ετήσιο σεμινάριο «φυλετικής καθαρότητας» κοντά στο Νόξβιλ του Τενεσί, μία «αποκλειστικά λευκή» περιοχή, όπως αναφέρεται. Το αν ο Ηλίας Κασιδιάρης, φυσικά «δικαιούται» να συμμετάσχει σε αυτό μένει να διαπιστωθεί από το τεστ DNA

Οι απαντήσεις των μελών του φόρουμ είναι ενδεικτικές:

«Κρίνοντας από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει κάποια αφρικανική πρόσμιξη. Δεν φαίνεται να έχει τα τυπικά ελληνικά ή ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε τί ποσοστό είναι Ευρωπαίος ή Αφρικανός» συνεχίζει ο «suedepuma» παραθέτοντας στην ανάρτησή του τέσσερις φωτογραφίες του Κασιδιάρη.

«Μοιάζει με τυπικό ανοιχτόχρωμο βραζιλιάνο μουλάτο» είναι η αμέσως επόμενη απάντηση.

«Οι Έλληνες έχουν σκούρο δέρμα» απαντάει ένας άλλος. Και το ρατσιστικό παραλήρημα συνεχίζει στις 11 σελίδες γύρω από τη «φυλετική καθαρότητα» ή μή του στελέχους της Χρυσής Αυγής. «Μοιάζει σαν να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον χαρακτήριζα λευκό. Υπάρχουν ορισμένοι “Έλληνες” που έχουν νέγρικο αίμα. Πρέπει να αναλύουμε τον καθένα πιο αντικειμενικά, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους» γράφει ο StefanF. Άλλα σχόλια θέλουν τον Κασιδιάρη τούρκο Ρομά, Βέρβερο και Αιγύπτιο, ενώ κάποιοι του προτείνουν να κάνει τεστ DNA. Ένα άλλο μέλος μάλιστα, δήλωσε ότι αν και συμπαθεί τον Ηλία Κασιδιάρη, δεν θα τον πάντρευε με κάποια από τις γυναίκες της οικογένειάς του.

Οι ρατσιστικές εκφράσεις και απαντήσεις στα εν λόγω ερωτήματα δεν έχουν τέλος στο φόρουμ, με τους χρήστες του διαδικτύου να χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ως τούρκο Ρομά, Βέρβερο και Αιγύπτιο. Ορισμένοι εξ αυτών προτείνουν να κάνει τεστ DNA.

Πηγή: protagon.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *