Χρυσαυγήτης και μισογύνης ο δολοφόνος της Φαίης Μπάχλα

 

Έφυγε από τη ζωή η Φαίη Μπάχλα.

Λίγες μέρες πριν (στις 5 Απριλίου) είχε ξυλοπκοπηθεί άγρια απο 25χρονο χρυσαυγίτη με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις.

Ο οργανικός της θάνατος επήλθε σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην ΜΕΘ της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία είχε διακομιστεί, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Στο πλάι της μέχρι την τελευταία στιγμή, οι βιοπαλαιστές γονείς της, που, μέσα στον άφατο πόνο τους, βρήκαν το κουράγιο να δωρίσουν τους δύο νεφρούς καθώς και το ήπαρ της τόσο άδικα χαμένης τους κόρης.

Τι είχε συμβεί
Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρεί σχέσεις 3-4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από το σπίτι των δύο κοριτσιών. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της Μαρία καθώς και ο φίλος της.

Για κάποιους λόγους και στην μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε, ο 25χρονος την ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα ενώ, τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, δεν παρεμβαίνουν.

Ο 25χρονος, ο οποίος είναι χρυσαυγίτης και γνωστός στην Ασφάλεια από τραμπουκισμούς εις βάρος δημοτικού συμβούλου κατά την προεκλογική περίοδο, εξαφανίζεται και λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίζεται στην περιοχή σχεδόν «δημόσια», απειλώντας πως «ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Εις βάρος της αδερφής της, Μαρίας και του φίλου της, ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα χέρια του 15ου τακτικού Ανακριτή.

Η Ασφάλεια αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο ή φωτογραφία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί.

Σήμερα Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, ο ταλαιπωρημένος οργανισμός της Φαίης δεν άντεξε και υπέκυψε.

αναδημοσίευση από: Left.gr & zougla.gr

Αναζητείται 24χρονος για την επίθεση στο περίπτερο του ΚΚΕ


Δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου Έλληνα σχημάτισε η αστυνομία για την επίθεση εναντίον μέλος του ΚΚΕ, το βράδυ της Τρίτης, στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Ο 24χρονος, κάτοικος Γέρακα, αναζητείται από την αστυνομία για την επίθεση προχθές στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, όπου γρονθοκόπησε έναν 31χρονο, μέλος του κόμματος και δημοτικό σύμβουλο. Ο 24χρονος εντοπίστηκε από την έρευνα της ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής και αναγνωρίστηκε από τον παθόντα, γι’ αυτό αναζητείται για να συλληφθεί.

αναδημοσίευση από: tvxs.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *